• header3
  • header1
  • header2

Metamorfose massage

De metamorfose massage is een zachte manier van masseren  aan het hoofd, handen en voeten. In de metamorfose massage wordt er van uitgegaan dat tijdens de periode van onze wording, in de zwangerschap, de vrije doorstroming van energie geblokkeerd kan raken.

Deze verstoringen kunnen ontstaan in het fysieke, emotionele of spiritueel bewustzijn. Zij kunnen beperkend werken in je latere leven of zelfs klachten en ziekten veroorzaken. Door toepassing van deze liefdevolle massage kunnen we de geblokkeerde energie weer vrij laten stromen, waardoor een grotere heelheid in ons wezen zal ontstaan. Hierdoor zullen veranderingen plaatsvinden en kunnen we vrijer bewegen, handelen en denken. Je ondergaat dus een metamorfose. De massage werkt bovendien diep ontspannend, iets dat een goede remedie is voor het oplossen van drukte en stress.
Baby's en kinderen reageren ook zeer positief op behandelingen met metamorfose massage.

De behandeling

Massage van de binnenkant van  de handen , de voeten en een deel van de schedelrand. Deze worden gezien als de communicatiezones die corresponderen met drie basishandelingen van de mens: denken, doen en bewegen. Wanneer een mens in evenwicht is dan vinden deze drie handelingen in harmonie plaats.

Voeten:

De voeten staan symbool voor het bewegen, het doorlopen van een situatie.

Handen:

De handen staan symbool voor handelen, wat doet iemand met zijn leven.

Hoofd:

Het hoofd staat symbool voor het denken, waarom iemand iets doet.